Automatizirajte Vaše procese

Digitalno marketinško rješenje za agencije nekretnina

Ponudite Vašim klijentima jedinstveno rješenje prilagođeno njima

01. Novi klijenti

Marketinška platforma za automatizirani marketing će Vam olakšati  posjetioce Vaše web stranice pretvoriti u klijente. Automatizirajte procese i personalizirajte komunikaciju sa posjetiocima Vaše web stranice.

02. Optimizacija

Saznajte koji marketinški kanali generiraju Vaše prihode u kvantitativnom i kvalitativnom formatu. Fokusirajte Vaš marketinški budžet na kanale koji donose prihode, a eliminirajte one koji nisu uspješni.

03. Jednostavno

Kreirajte i implementirajte sofisticirane marketinške kampanje samostalno brzo i jednostavno. Povećajte prohode uz veliku uštedu  vremena i novca bez potrebe za zapošljavanjem IT osoba..

Personalizirani marketing

Digitalna transformacija poslovanja

Zainteresirani kupci koji posjećuju Vašu web stranicu traže nekretninu koja zadovoljava njihove potrebe na temelju financijskih mogućnosti, lokacije, veličine nekretnine i svrhe kupnje. U mogućnosti ste personalizirati marketinške poruke na temelju marketinške analize podataka s kojima možete direktno ponuditi klijentima vrstu nekretnine sa specifikacija koje traže. To će rezultirati intenzivnijom komunikacijom sa Vašom agencijom i u končnici boljom prodajom.

%

Povećanje konverzija

%

Povećanje prodaje

Definiranje, segmentiranje i praćenje učinka marketinških kampanja

Jedinstveni izvješća o aktivnostima svakog kontakta

Segmentiranje klijenata

Segmentirane ponude prema demografskim podacima.lokaciji, interakciji sa Vašim marketingom. Kreirajte kampanje usmjerene na korisnike,koje su jedinstvene, relevantne i u pravom trenutku. Ponudite Vašim klijentima jedinstveno rješenje prilagođeno njima.

i

Integracija baze podataka

Integrirajte Vašu postojeću bazu CRM podataka  i prilagodite marketinške aktivnosti na temelju analize podataka, jedinstvenih izvješća o aktivnostima svakog kontakta, pregleda interakcija sa Vašom web stranicom, e-mail klikova,  te koji tekstovi su na stranci klijentima najinteresantniji, a koji nisu i treba ih poboljšati.

Automatizirajte prodajne procese

Vizualizirajte i automatizirajte Vaše prodajne procese kako biste bolje i učinkovitije planirali komunikaciju sa klijentima. Upotrebljavajte marketinšku automatizaciju kako biste prilagodili poruke svojim klijentima i ostvarili učinkovite marketinške kampanje na različitim kanalima marketinga.

Jednostavna implementacija

samostalno kreirajte kompleksne profesionalne kampanje

T

Analiza podataka

Optimizacija marketinga

Segmentacija klijentata

integracija off-line i on-line

v

Automatizirana komunikacija

f

Dinamički email marketing

Automatizirajte Vaše marketinške procese

Primjer personalizirane strategije

Pogledajte kako je Škola jedrenja primjenila personaliziranu marketinšku strategiju i poboljšala učinke marketinga.

AT20 digital agency
Ive Marinkovića 20
Rijeka 51 000
Hrvatska ,Croatia

info@at20digitalagency.com

Contact PersonWhatsApp us