Landing stranica

Svaka uspješna kampanja treba imati svoju landing stranicu!

Landing stranica je odredišna stranica na koju dovodite klijente kada kliknu na Vaš oglas.

Uloga landing stranica se često podcjenjuje, i to je najčešći uzrok lošeg rezultata marketinških kampanja.

Elementi uspješne odredišne stranice;

Propozicija

Vjerojatno najznačajniji element landing stranice. Kada posjetitelji klikne na Vaš oglas i dođu na landing stranicu, imate oko 3 sekunde da biste dobili njihovu pozornost. Morate zadobiti pozornost i brzo komunicirati vašu ponudu.
Vaša ponuda mora odgovariti na pitanje: “Zašto bih trebao kupiti od Vas umjesto njih?” Što vas razlikuje od svih drugih, ili vas odvaja od konkurencije?

Vaša propozicija je ono što treba zadobiti pozornost i zaintrigirati posjetitelja da nastavi čitati Vašu landing stranicu za dodatne informacije. Propozicija se može prikazati kao naslov ili podnaslov i mora biti prva stvar koju vaši posjetitelji vide kada kliknu na oglas.

Prednosti vaše ponude

Važan element vaše landing stranice je pojašnjnje benefita Vašrg proizvoda ili usluge. Kada “prodajete pogodnost”, još uvijek opisujete značajku proizvoda, ali ga vezujete na neki način kako bi se poboljšala situacija korisnika.

Preporuka Klijenata

Preporuka klijenata je bitna iz psihološkog aspekta. Nitko ne ćeli biti prvi klijent.Čuli ste ga stotinu puta i to je zato što je još uvijek istina. Kontaktirajte svoje klijente zamolite ih za preporuku.Idealna kombinacija je prekoruka uz fotografiju osobe čime preporuka dobiva na vjerodosjtovnosi .

The Hero shot

The Hero shot je vizualni prikaz vaše ponude koji pokazuje kako vaš proizvod ili usluga zapravo funkcioniraju tako da posjetioc Vaše landing stranice može sebe zamisliti u toj ulozi.

Konverzija – vaš (CTA)

Bez konkretnih, specifičnih ciljeva, ne postoji način mjerenja učinkovitosti kampanja niti landing stranice. Vaš cilj bi trebao biti jasan prije nego što počnete oblikovati svoju stranicu. Greška je pružiti posjetiteljima više od jedne opcije ili ponude, to će zbuniti posjetitelja i rezultirati lošim rezultatom konverzije.

Vaša landing stranice mora imati samo jednu opciju koja je jasna svima koji putem oglasa dođu na nju.Morate unaprijed odlučiti što želite

  • Da Vas nazovu
  • Ispune kontakt formu
  • Preuzmu dokument npr E-book
  • Pribilježe se za radionic
  • Pribilježe se za webinar
  • Kupe Proizvod

Landing stranica je presudna za uspješnost svake kampanje. Primjenom dobre prakse i testiranjem doći ćete do optimalnog dizajna.

AT20 digital agency
Ive Marinkovića 20
Rijeka 51 000
Hrvatska ,Croatia

info@at20digitalagency.com

Contact PersonWhatsApp us