Naš tim

Mi smo Google, Bing i Hubspot certificirani stručnjaci za marketing. Zajedno radimo na izradi personaliziranih strategija digitalnog marketinga za vašu tvrtku.

Robert

Robert je stekao iskustvo radeći u  digitalnim agencijama u Americi.  Posjeduje više certifikata za digitalni marketing uključujući: SEO marketing, mobilni marketing, Google web analitiku, inbound marketing i automatizirani marketing.

Luka

Luka je kreativna osoba koja koristi svoju genijalnost u svijetu društvenih medija, bilo da je na Facebooku, Pinterestu, Twitteru ili Instagramu. On je naš go-to stručnjak kada je riječ o tehničkim IT i programskim rješenjima.

Marko

Marko je stručnjak za digitalnu strategiju u AT20. Nakon što je 2010. godine započeo svoju digitalnu marketinšku karijeru, Marko je radio na više od 100 internetskih kampanja. Njegovi specijaliteti uključuju video marketing, mobilni marketing kao i marketinšku automatizaciju.

Zatražite ponudu!

Ispunite obrazac za kontakt kako biste dobili procjenu vaše trenutačne strategije digitalnog marketinga i što naše marketinške usluge mogu učiniti kako bi poboljšale Vaše poslovanje.